ANNONS:

Kaffe får bli dagens räddning

kaffe2

Hur irriterande är det inte att vakna två timmar innan det är dags att gå upp och inte kunna somna om? Det började med att det var varmt i rummet, sedan hörde jag fåglarna kvittra eftersom jag öppnade fönstret och efter lite mer än en timme började magen kurra. 😉

Och jag som skulle ha veckans mest effektiva dag för att slutföra saker, bocka av listor, verkligen producera och få in ett träningspass. Imorgon är det dags för DI Gasell i Malmö och på torsdag är det en halvdagskonferens om digitala affärer inom B2B. Jag vill verkligen inte behöva avboka något av detta.

Men jag väljer att köra på så får jag se hur långt det räcker. Lägger in en tupplur mitt på dagen. 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.