ANNONS:

Ny intensiv fuktspray från Vaseline

vaseline

För ett tag sedan fick jag hem den här sprayen från Vaseline i en Testagram-box. Produkten heter Vaseline Intensive Care™  Advanced Repair Spray Lotion. Tog väl några veckor innan jag började testa den och nu kan jag inte leva utan den. Vågar inte läsa innehållsdeklarationen då jag misstänker att den kan innehålla silikonolja, men gillar den skarpt eftersom den är så praktiskt och välfungerande. Jag har den ändå bara till armar och ben typ. Perfekt att använda innan brun utan sol-produkt.

Googlade och hittade denna produktbeskrivning på hemsidan:

MED ÅTERFUKTANDE MIKRODROPPAR AV VASELINE® ORIGINAL
Vaseline Intensive Care™  Advanced Repair Spray Lotion är en snabbabsorberande spray designad för enkel och jämn applicering över hela kroppen. Den unika formulan är fullsprängd med mikrodroppar av Vaseline® Original och lämnar huden mjuk utan att kladda. Använd direkt efter duschen eller närsom din hud känns torr. Parfymfri.

Här är 3 anledningar till att jag gillar den så mycket:

1. Går skitsnabbt att använda.

Efter duschen sprayar jag  och låter den torka in vilket går snabbt. Gnider knappt ens in den. Så himla praktiskt!

2. Gör det den ska

Återfuktar huden perfekt, även mina torra armbågar. Tar en extra sprayning där bara.

3. Svalkar skönt

Den kommer att vara grym att använda varma sommardagar.

Inköpsställen: Det är vanliga matbutiker som säljer den och jag skulle gissa att priset ligger på ca 60 kr. Tyckte jag såg den hos Lyko också.

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.