ANNONS:

Mitt hudtest hos Yves Rocher

yrhudtest3

Min foundation torkas bort så den inte är i vägen under mätningen.

yrhudtest2

Elasticitet, fuktighet, rynkor, pigmentering, talgproduktion och lyster mäts i två olika punkter med enheten MSA pro. Som gammal naturvetare hade jag dock gärna sett att det mättes i tre punkter. 😉

På Tradedoublers event gjorde Yves Rocher en hudanalys på mig. Mycket spännande! Till min glädje har jag vårdat min hud bra genom åren så hudtexturen var fin för att vara 40+ och det fanns inte en tillstymmelse till pigmentfläckar. Hon som utförde testet sa att det till och med skulle vara svårt för mig att skaffa pigmentfläckar. Äntligen har mitt ickesolande fått effekt. Kanske inte så dumt ändå att jag flytt solen så mycket som möjligt. 🙂

yrprodukter

Jag fick med mig produkter hem anpassad för min hudtyp.

yrserumvegetale1

serumvegetal2

Det blev serum, dagkräm och nattkräm från serien Serum Vegetal från Yves Rocher.

Det här hudtestet utförs också i Yves Rochers butiker helt gratis. Tidsåtgång ca 5 minuter.

Tips! Om du beställer något från Yves Rocher – glöm inte att ange koden MOM1605 för att få 50% rabatt på första varan. Och ta den dyraste först. 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.