ANNONS:

Gårdagens inspirationsföreläsningar

mittforetag5

Den här veckan har jag bokat in mig på alldeles för mycket. Det blir krafttag från och med nästa vecka. Jag kommer visserligen ha mycket nästa vecka också men har samtidigt fler naturliga pauser inbokade och en hotellnatt då jag ska passa på att ta sovmorgon och njuta av frukost. 🙂

Bilden ovan är från Mitt Företag-eventet igår eftermiddag. Första gången jag lyssnade på Mia Törnblom. Jag förstår varför alla gillar hennes föreläsningar. Både inspirerande och mycket skratt. Från och med nu ska jag fira mer. 🙂

4good5

På kvällen mötte jag upp Anna och vi började med att äta middag på Satori. Så himla gott med glasnudlar, picklad rödlök, sojabönor och jordnötter.

4good6

Flera inspirerande talare på plats som Måns Möller, Anna Benson, Sandra Mastio och Sofia Wistam. Hennes och Wahlgrens podd är min favorit sedan någon månad tillbaka. Så himla bra och kul att lyssna på! En bra mix av allt.

annafnulan

Fina Fnulan var där också. Synd att fotot blev så suddigt. Eller kanske inte för min del för vid det här laget var ögonen trötta. Tack 4good för en trevlig kväll!

När jag kom hem sent på kvällen hade jag hört så många inspirerande föreläsningar att jag inte kunde trycka in mer inspiration. Jag var typ överinspirerad. 😉

Ikväll har jag njutit av att laga vardagsmiddag till familjen, natta barnen och bara få sitta vid datorn och vara produktiv på riktigt. Snart kommer ett shoppingnytt.

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.