ANNONS:

Min helg och om den kommande veckan

minhelg3

Tänkte berätta om lite om min helg. I fredags åt vi klassikern gratinerad getost med ett glas rött till. Började se fjärde delen av Hunger Games men efter bara 40 minuter blev mina ögonlock tunga och jag kunde inte hålla dem öppna. Och jag som inte är någon soffsovare i vanliga fall. Det var bara till att gå och lägga sig. Så trist!

minhelg1

Lördagen startade med klippning av ett av barnen, sedan hem och umgås med sambons släkt samtidigt som vi åt sushi. På kvällen testade vi de nya chipsen från Estrella. Ja! De var sådär goda och krispiga precis som reklamen säker, pressutskickets info stämde faktiskt. Jag somnade inte till filmen. 🙂

minhelg4

Fick tack och lov sovmorgon nio. Idag var det dags för ett av barnen att gå upp barnkalas. Det är så här tårtorna ska se ut nu för tiden – dekorerad med strössel och choklad duger inte längre. 😉 Jag ska också beställa sådana här tårtor i sommar när de minsta fyller fem.

minhelg6

Efter kalaset möttes hela familjen upp för simträning av de minsta. Och sedan vidare till mina föräldrar för korvgrillning och pappas supergoda kanelsnäckor.

minhelg5

Och Anthon Berg. Plommon i madeira är mina favoriter. Så nostalgiskt gott!

minhelg2

Efter nattningen fixade jag lax med olika smaker som ska räcka i två dagar. Kokte quinoa också.

Chiapuddingen står i kylen så att frukosten går snabbt att fixa och laptopen är nerpackad. Nu är jag redo för en ny jobbvecka som bjuder på uppstart av LIA-praktikant, företagscoachning, nya kunder, företagsbesök, Mitt Företag-eventet och 4good-kvällen.

P.S. Som du ser handlar helgen bara om mat. 😉 Nej, faktiskt inte, men det är inte alla här i familjen som uppskattar att komma med på bild – därav att det blir mest matbilder.

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.