ANNONS:

Behöver du köpa nya linser?

ContactLenses

Är du på jakt efter nya linser? Linser.com är en ny tjänst där du kan hitta olika typer av linser och det bästa är att du också kan göra en prisjämförelse mellan olika butiker.

Jag skaffade mina första linser när jag gick i 9:an. Det var en otrolig upplevelse på många sätt. Jag hade glasögon sedan innan men hatade att använda dem. Jag använde dem inte mer än nödvändigt, inte ens på lektion. Jag såg inte vad som skrevs på tavlan utan fick lyssna noga på lärarna när de undervisade. Det blev bra betyg trots allt. 🙂

Eftersom jag har väldigt känsliga ögon tog det en halvtimme första gången jag testade linser hos optikern. Men när jag sedan hade vant mig hade jag alltid linserna i.

Det är ingefär ett år sedan jag hade linser sist eftersom jag har prisma i glasögonen. Men jag ska testa att beställa nya linser för att se om det kanske funkar igen, i alla fall några timmar vid speciella tillfällen. Det är ju trots allt en härlig frihet att ha linser. 🙂

Använder du linser?

linsercom

2 Comments

  1. Nettan i Sumpan
    15 April 2016 / 14:55

    ja ,har haft linser i över 20 år. Varierar mellan linser och glasögon.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.