ANNONS:

Vem vet bäst hur man lyckas med sin blogg?

Jag tycker att Engla skrev så bra i sin blogg angående hur man lyckas med sin blogg. Det finns experter på området som själv inte har lyckats leva på sin blogg och som ger tips till andra hur de ska lyckas. Är inte det knepigt?

Att lyckas med en blogg handlar inte så mycket om SEO eller bloggstrategi utan om passion och att lägga ner sin själ och tid i bloggen. Och inte minst att skriva en blogg man själv skulle vilja läsa – tror Engla sätter fingert på en viktig sak som många glömmer. Bloggstrategi fanns inte ens i åtanke när jag startade min blogg våren 2006, och Engla skriver att det inte heller var något hon tänkte på när hon startade 2005.

Det blir så fel när bloggar startas enbart för att bara tjäna pengar. Det måste finnas något äkta bakom – inte bara köpt trafik/följare och en desperation i att få synas så mycket som möjligt. Kan ibland längta tillbaka till 2007 och den gemenskap som fanns mellan oss som bloggade då.

Läs Englas inlägg om du vill lyckas – hon vet! 🙂

3 Comments

  1. 10 April 2016 / 09:00

    Håller med. En äkta blogg är de bästa 🙂 Har aldrig förstått vitsen med att köpa föjare, för man vill ju ha följare som faktiskt gillar ens blogg och visar engagemang.

    http://jeanettethomsen.se

  2. 17 April 2016 / 07:27

    Jag tror att det även handlar lite om att ha “det”, det där som inte går att definiera. Det spelar ingen roll hur välskriven och intressant blogg man har om man inte får följarna att stanna kvar.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.