ANNONS:

Vinn biljetter till EXPRESS YOURSELF – 4goodkväll Malmö 2016

expressyourself

Den 19 april anordnar nätverket 4good en inspirationskväll i Malmö med temat Express Yourself. Jag ska dit och i samarbete med 4good kan ni läsare tävla om två biljetter. Detta är en kul grej att gå på med sin väninna och jag tänker därför att två väninnor ska vinna varsin biljett så att ni kan gå tillsammans. 🙂

Så här tävlar du!
Kommentera här i inlägget vilken väninna du vill ta med och berätta varför du vill gå med just den här vännen. Din vän gör samma sak.

På tisdag den 12 april utses vinnarna. Lycka till!

Mer info om eventet:
Möt Sofia Wistam som sällan kompromissar och har livsfilosofin våga vara annorlunda! Komikern Måns Möller berättar sin starka story om kärlek och livet. Entreprenören, konstnären och författaren Anna Benson peppar oss att tänka mer Why Not? i livet. Det blir också en Sunshine Story från Sandra Mastio som vann Sveriges mästerkock 2015 trots att hon två år tidigare i stort sett inte kunde laga mat!

I bästa 4goodanda blir det mingel, vin och goodiebags, så ta med tjejgänget och kom för en helkväll! Vi har lagt ut röda mattan, har vår nya DJ på plats och lovar att ni kommer lämna kvällen fyllda med energi och goda vibbar!

Läs mer!

Besök gärna 4goods hemsida och facebooksida.

Trevlig helg! 🙂

2 Comments

  1. 9 April 2016 / 00:59

    Det hade varit fantastiskt roligt om jag hade fått chansen att gå! Jag är ju ny i branschen och tar varje möjlighet jag får att gå på träffar för att kunna utveckla min busniess och lära mig nya saker. Jag hade gärna tagit med mig min goda vän och blogg kollega Amqnda Hansson!

    (PS! 12 april är min födelsedag!)

  2. Malin
    12 April 2016 / 21:00

    Jag vill gå med min kära kompis Fia, hon har haft det tufft ett tag men är nu på rätt väg! Detta hade varit supermysigt för oss<#

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.