ANNONS:

Gårdagens bloggmingel på Scandic Triangeln

 

outfitidag

Jag och Anna började med att äta en Ceasarsallad på Scandic Triangeln.

kyckling1

Mycket god!

9bloggmingel31mars8

Vid fem drog bloggminglet igång.

bloggmingel31mars4

Det fanns två bord också för de som ville sitta ner och äta, och kanske vila benen.

bloggmingel31mars11

Galderma var på plats för att informera mer om Restylane. me&i visade upp sina mysiga barn- och damkläder. Välgörenhetsorganisationen Love Nepal berättade om sitt fina arbete och hur man kan stödja det. Kommer separata inlägg om dessa tre aktörer.

2bloggmingeloutfit1

bloggmingeloutfit1

Jag hade på mig min kavaj från H&M med slitsar i ärmarna, t-shirt från YSL, byxor från H&M och sandaletter från Din Sko. Skorna höll på att döda mina fötter för på ett mingel blir det inte mycket sittande. Idag blir det sneakers hela dagen. Om jag ens kommer att röra mig ur fläcken då jag ska jobba på distans under förmiddagen.

Strax efter lunch har jag dock ett pass inbokat med Stina Andersson från Skegrie Träning. Därefter tar jag helg och ikväll ska jag natta barnen!!

P.S. Funderar på om det var så bra att starta en till blogg av personlig karaktär. Känns lite splittrat… Hade jag själv valt skulle jag vilja lägga allt här.

3 Comments

 1. 1 April 2016 / 09:57

  Jag tycker absolut att du kan lägga allt här, varför inte? Då blir det mer liksom du men även modetips. Så himla lul vi hade ❤️

 2. 1 April 2016 / 20:45

  De ser gott ut, vad trevligt mingel. Du lyser i ditt outfit. Du borde ta ett långt fotbad efter detta

 3. Lina
  4 April 2016 / 11:31

  Jag tycker också du kan lägga allt här. Om det är något inlägg man inte är intresserad kan man bara scrolla förbi 🙂 Dessutom roligare att få se fler sidor av ditt liv på ett och samma ställe.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.