ANNONS:

Feedback & frågor

feedback

Är det något du har funderat på eller har du förslag på hur jag ska utveckla bloggen? Vad vill du ha mer av och vad saknar du? Vad är det för mycket av? Vem är du och varför läser du min blogg? Jag vill gärna veta!

Kommentera här i inlägget eller maila till info@kathe.nu. Tack!

8 Comments

 1. Carro
  22 March 2016 / 13:29

  Dina shoppingtips är alltid väldigt uppskattade!
  Speciellt när du lägger ner tid o fotar i butikerna, ingen annan som gör det. Extra plus till dig:)

 2. 22 March 2016 / 16:26

  Gillar verkligen din blogg, en bra blandning av allt. Men hade gärna sett mer av: hur man kan piffa till en vanlig vardagsklädsel, vad som passar ihop, vilka färger som passar ihop, vilken form på kropp som passar i vad etc

 3. Maria
  25 March 2016 / 12:15

  Jag läser alltid din blogg. Uppskattar mkt dina recensioner på skönhets produkter och shopping tips. Jag tycker en modeblogg ska handla om mode och ev skönhet. Därför tycker jag personligen inte att man ska blanda in för mycket mat, barn, trädgård, hem och annat. Det finns ju så många andra bloggar om det. Det är klart att man kan gå lite utanför ibland och också vara lite personlig. Det finns tyvärr inte så många svenska bloggar som helt håller sig till mode och riktar sig till lite äldre tjejer. Men annars gillar jag det mesta i din blogg.

  • 26 March 2016 / 12:04

   Tack så mycket för väldigt bra feedback!!

 4. anna
  26 March 2016 / 16:05

  Jag tycker du har en jättebra blandning i din blogg. Tycker om att läsa både om mode, recept och familjen så jag tycker MER sånt ;-). Tycker om att du är ärlig när du tipsar om kläder och dylikt så att du känner att du själv kan tänka dig att köpa kläderna.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.