ANNONS:

Varför bo i stan när man kan bo på landet?

utpalandet

Jag bodde i Malmö i flera års tid och tyckte det var praktiskt då, men ska jag vara ärlig hade jag aldrig någon vision och drift att ta mig till Malmö som många andra.

Nu bor vi på en mindre ort men fortfarande centralt. Jag skulle vilja ta steget fullt ut och bo utan direkta grannar. Inte för att det är något fel på våra grannar, utan för att jag vill ha lugnet när jag kommer hem. Jag tycker det är skoj att nätverka, åka in till Malmö och så vidare men för att samla ny energi efteråt är det landet och lugnet jag behöver.

Nästa helg har vi en ny visning inbokad – en gård på landet. Tänk att utgångspriset ligger ungefär på samma nivå som vårt lilla 50-talshus som ligger centralt!!

Hur bor du helst?

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.