ANNONS:

Fejkbloggare i Skåne

stop-634941_1920

Jag har fått kännedom om att det finns en fejkbloggare i Skåne som systematiskt köper trafik och följare samt likes till Instagramkontot. Varför gör man det kanske du undrar? Jo, för att verka större och märkvärdigare och för att lura företag att ingå i samarbeten och få betala mer vid sponsrade inlägg.

Jag hade inte reagerat om det var någon enstaka gång – alla kan göra fel och misstag. Men detta har skett om och om igen. Dessutom lyckas personen lura omgivningen med sitt säljande sätt och tror att det är en framstående person inom influencer marketing. Eftersom jag är i samma bransch är jag orolig för hur det kan påverka branschen, särskilt här i Skåne.

Blir så trött på sån här bluff! Och en sak som förvånar mig är att många företag har noll koll – de tror inte det går att köpa likes.

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.