ANNONS:

Tisdagens utomhusoutfit & en Skånetur till ingen nytta

jagidag6 jagidag5

jagidag7

Idag är jag helsvart förutom beige kappa från Esprit och sjal från MQ samt röda naglar.

En timme innan lunch stressade jag iväg för att hinna till Mindpark i Helsingborg. Jag skyndade mig sååå att träna i morse för att hinna. När jag kom dit tyckte jag att välkomnandet var lite klent. Då upptäckte jag att det var imorgon…fick köra hem igen. Två timmar helt bortkastade och det är inte säkert att jag kan komma imorgon. Sånt är sååå störigt. Hoppas jag har lärt mig nu. 🙁

Men det är i alla fall vår i sydvästra Skåne. 🙂 I Helsingborg regnade det.

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.