ANNONS:

God morgon!

kaffe2

Trots att jag somnade för sent igår känner jag mig för tillfället ganska pigg. Skönt! Men jag misstänker att jag kommer få ett bakslag i eftermiddag. Har fyllt på rejält med kaffe för att dämpa detta.

Dagens arbete: Coacha bloggare, genomgång av en kunds e-handel och influencer marketing-strategi, bestämma föreläsningsdatum,  föreslå roliga och givande projekt till LIA-praktikanten, förberedelser inför Bloggmingel den 31 mars, nya månadsboxar till Hittabox.se och betala in till Skatteverket. M.m m.m..

Egna bloggar: Mina senaste köp här på kathe.nu, leta upp nytt designtema och förberedelse av nytt inlägg till Mediaklar-bloggen samt Optimal Ehandel-bloggen.

Så, nu är jag redo att jobba på! 🙂

2 Comments

  1. 7 March 2016 / 21:46

    Du är så skönt positiv. I morse ville jag inte alls kör måndag och just nu längtar jag fredag. kan du dela med dig av din positiva energi, du hör ju. Jag behöver det haha. Kram Anette

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.