ANNONS:

Clinique pep-start är en ny spännande ögonkräm

Clinique_pepstart2 Clinique_pepstart1

Igår fick jag hem ett presskit från Clinique med den nya ögonkrämen pep-start eye cream. Den kom lägligt kan jag säga. 😉 Jag har testat den två gånger än så länge och den känns bra.

Enligt pressinfon ska den både akut och långsiktigt ljusa upp och fräscha upp hela ögonpartiet. Överlocken ska också behandlas vilket jag gillar – jag brukar alltid lägga ögonkräm runt hela ögat (dock med en halv cm ifrån). Du trycker ut lite kräm, duttar på och sedan masserar du försiktigt in kräm med den kulformade applikatorn.

Inköpsställe: Pep-start eye cream säljs redan nu hos Clinique och i butik från den 22 februari.

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.