ANNONS:

Bloggare som fuskar

bloggaresomfuskar

Hoppas du har haft en fin alla hjärtans dag? 🙂 Jag har haft en perfekt balanserad helg som har innehållit familjespel (ett riktigt utan någon skärm alltså ;)), slapping i soffan, träning, chips & dipp och Melodifestival. Och så blir det alltid en herrans massa mat som ska lagas under helgerna – tur att jag i grunden tycker det är kul.

Jag har också påbörjat de nya funktionerna för Hittabox.se (tjänsten har snabbt fått ett fint flöde av besökare) och skrivit nya inlägg på Bloggagenturen.se, bland annat ett om bloggare som fuskar. Det retar mig till exempel när jag ser bloggare gång på gång köpa fuskbesökare* för att få besöksstatistiken att se betydligt bättre ut än vad den egentligen är. För att låtsas vara en toppbloggare och kunna lura företagen att betala mer vid samarbeten. Inte nog med att det slår tillbaka förr eller senare – det innebär också att alla bloggare påverkas av detta på ett negativt sätt.

*) Alla är nybörjare någon gång och kan göra fel, men när det sker systematiskt finns inga som helst ursäkter.

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.