ANNONS:

Min fredag: Träning, möte, semmelduell & bogsering av bil

traningfredag1

Jag inledde morgonen med träning.  Detta är gårdagens form. Nu _måste_ jag få till nya övningar så det händer mer. I nästa vecka ska jag försöka få in en tid.

minfredag2

Efter ett bra möte blev det lunch hos Mimmas i Vellinge. Tanken är att utveckla en gemensam produkt och det som är spännande är att vi har olika erfarenheter och olika angreppssätt. Jag känner hur min naturvetenskapligt skolade hjärna med fokus på fakta och tydliga svar går igång. 😉

minfredag1

Det finns så många goda kakor där.

semla

Testade semmelwrap för första gången. Den var god men jag föredrar vanlig semla eftersom wrappen blir för gräddig för min smak. Nästa gång ska jag testa minisemlorna.

semla2

Sedan en snabb visit till mina föräldrar där jag klämde ännu en. Måste säga att pappas vann semmelduellen – den är rent ut sagt förj-vla god. 😉

lugnfredag2

Hade precis varit och hämtat äldsta sonen i skolan och skulle bara snabbtanka (har jag lärt mig nu ;)) innan jag skulle fixa några sista saker innan helgen. Efter tankningen fick jag inte igång bilen så den fick bogseras hem.

Dagen avslutades med tapas och lite rödvin.

Idag ska twinsen på kalas, eller party som de själv säger. Det blir sambon som tar dem dit och själv ska jag piffa lite grann här hemma. Det behövs!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.