ANNONS:

Min digitala produkt är klar!

anvandbloggareforattmarknadsforadittforetag2

Nu är min första digitala produkt klar – Använd bloggare för att marknadsföra ditt företag! Ikväll laddade jag upp ett e-dokument här med all info som kan tänkas behövas för att företag ska kunna samarbeta med bloggare och andra influencers på ett kul, effektivt och lagligt sätt. Det finns en mall jag gjort i ett kalkylark så att man snabbt ska kunna komma igång med egna bloggkampanjer. Som ett alternativ till Bloggagenturen.se.

Dessutom bjuder jag på nio verkliga exempel från mail som aldrig borde skickats till någon bloggare. Det är mail som jag själv fått den närmaste tiden från PR-byråer (!), SEO-byråer, stora modeföretag och mindre företag – alla har gemensamt att de inte har riktig koll på det här med PR och reklam. Jag tror inte det är sant när jag läser dem igen.

P.S. Egentligen tycker jag att 99 kr inkl. moms är för billigt men jag vill gärna att de företag som verkligen behöver mina tips inte ska klaga på priset och därmed strunta i att ladda ner e-dokumentet. 😉

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.