Hårstyling hos Larsson & Lange innan Bloggmingel

bloggmingelmalmo10

Jag och Anna bokade in styling hos Larsson & Lange vid Triangeln för att få håren stylade innan Bloggmingel. Så här blev resultatet!

Jag trivs för övrigt väldigt bra i den här färgen; inte lika ljust som tidigare utan lite mer värme i det, men inte så mörkt som precis innan.

bloggmingelmalmo1

Lyxigt med vin hos frisören! Jag brukar föredra rött vin men eftersom klockan bara var två på eftermiddagen kändes det lite tungt med rött.

bloggmingelmalmo6

Det var Anna på salongen som fixade mitt hår. Både trevlig och duktig.

bloggmingelmalmo7

Hon lockade håret…

bloggmingelmalmo8

…för att få “Lilla huset på prärien”-lockar. 😉 Men sedan kammade hon förstås ut det.

bloggmingelmalmo9

Sedan var det Annas tur.

Jag skriver mer om Bloggmingel i ett annat inlägg och lägger in foton från kvällen där. Tack alla som kom och förgyllde kvällen! Extra tack till Mattias på Scandic Triangeln  – kan inte tänka mig en bättre samarbetspartner till Bloggmingel!

Bloggarna verkar ha fått bra kontakt med företagare och sponsorer och efterlyste genast fler Bloggmingel.  Och vi har redan fått in nya bokningar av sponsorer. Så ja, det känns lyckat! 🙂

I nästa vecka ska jag och Anna träffas för att planera in nya datum och fler orter. Vi vill också finslipa några detaljer inför nästa Bloggmingel.

7 Comments

  1. 29 January 2016 / 14:25

    Det verkar ha varit en helt fantastisk kväll! Skulle jättegärna ha velat komma men är tyvärr upptagen på torsdagar och onsdagar (fram till juni) så det gick tyvärr inte denna gången 🙁 Hoppas att ni arrangerar fler bloggmingel/bloggevent här runt Malmö eller iallafall i Skåne där det inte händer så många liknande bloggträffar annars! (Och om man får lägga in ett önskemål skulle det vara toppen om det går att arrangera det på en annan veckodag så jag kanske kan komma på nästa :D)

  2. 29 January 2016 / 17:06

    Super snyggt med lockar 😀

  3. 30 January 2016 / 09:24

    Vad kul att det blev så lyckat! Hade gärna varit med!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.