ANNONS:

Ny foundation från Bobbi Brown

nyfaoundationbobbibrown

Nu har jag införskaffat en ny foundation med hjälp av en duktig makeupartist från Bobbi Brown hos Åhléns.

Hon tog först bort all min egen BB-kräm från Decleor och mineralfoundation original från bareMinerals och lade på en fuktgivande kräm med primer-effekt. Testade därefter med färgstift för att se vilken färg som passar mig bäst. Sedan applicerade hon Bobbi Brown Moisture Rich Foundation SPF 15 i nyansen Warm Ivory 1 med pensel. Färgen smälte in perfekt med min egen hud.

Hon lade också på ett transparent löst puder på panna, näsa och haka – men inte hela ansiktet. Detta för att behålla en fin och naturlig lyster på kinder. Sedan ett fräscht korallfärgat rouge på “äpplekinderna”. Hon tipsade mig om att värma in det med händerna så att effekten inte blir pudrig och att det ligger konstlat utanpå.

Nu hoppas jag att min hud gillar min nya foundation – ska den täppa till mina porer eller ej? Vi får se. Spännande och jag har lovat mig själv att använda pensel igen när jag lägger på foundation – det blir faktiskt riktigt snyggt.

3 Comments

  1. 26 January 2016 / 16:55

    Spännande att prova nytt. Hoppas den blir till belåtenhet. Ha en fin kväll. kram Annika

    • 2 February 2016 / 21:19

      Sådär faktiskt… Hoppas du också har en bra kväll! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.