ANNONS:

GulaKatten har kontorsmaterial jag behöver

Gula Katten kontorsmaterial

Jag brukar i nio fall av tio beställa kontorsmaterial i webbutik och en för mig ny shop är  GulaKatten som har kontorsmaterial, packa & posta, bläck & toner och många fler kategorier – till och med skola och hobby.

Något jag alltid behöver är papper och toner till skrivaren samt post-it. Jag tror inte jag skulle kunna leva utan post-it – då skulle jag inte kunna få ihop allt som ska göras i mina företag. 😉 Jag brukar organisera mina listor efter mina olika varumärken jag jobbar med och skriver om dem varje dag för att de ska vara aktuella till nästföljande dag. Så trots att jag annars är väldigt digital är lapparna väldigt viktiga för mig.

Pennor har också en förmåga att försvinna och därför behöver jag köpa nya. Ibland ligger alla i väskan då jag ofta slänger ner en penna i förbifarten för att ha någon tillgänglig vid affärsmöten, men just nu känns det som alla pennor är som bortblåsta. Måste ha nya!

I samarbete med GulaKatten - text och åsikter är förstås mina egna!

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.