Nalkande frisörbesök

jagsushi

Den här bilden tog Anna igår. Min utväxt är enorm men så var det också tre månader sedan jag var hos frisören. Om ett par dagar ska jag till frisören igen, min ordinarie, för att göra håret vårfräscht och ljust. Ser verkligen fram emot det!

Håret har växt på ganska bra (tack proteinet!) och eftersom det ska bli längre ska jag bara toppa det. Det hade ju gått snabbare med extensions men jag gillar inte för mycket fake. Så jag tar den långa vägen. Jag inbillar mig alltid, i alla sammanhang, att jag vinner på äkthet i längden. Det blir liksom mer stabilt. Jag har dock inga problem med att färga håret t. ex. – alla får sätta sin egen gräns.

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.