Galette till lunch

galette

Idag har jag testat galette för första gången. Det är franska boveteplättar med fyllning. Jag blev väldigt, väldigt mätt. Min fyllning bestod av svamp, kyckling, spenat och mozzarella. Det ligger ett lunchställe vid Triangeln (Malmö) om du är nyfiken på att testa.

Nu ska jag göra Pauluns kyckling med sötpotatis, timjan, pumpakärnor och fetaost. Vi brukar ha det en gång per vecka eftersom det är så gott.

Är helt seg i huvudet efter en heldag med möten och idéer. Ikväll blir det marknadsföring av ny tjänst/varumärke och plöjning av mailboxen. Och så bloggning förstås. Vi ses då! 🙂

2 Comments

  1. Anna
    22 January 2016 / 00:11

    Tack för tipset om Pauluns kyckling!

Leave a Reply to kathes Cancel reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.