ANNONS:

Kall & fin vinterdag med piff

vinterlandskap (1)
Foto: Vår trädgårdssoffa förra vintern.

Det är tydligen tio minus och solen lyser. Jag håller mig inne på förmiddagen och hoppas på att det ska bli några grader varmare när jag sticker gymmet. Jag hade en extra vilodag igår för att känna mig extra fräsch i kroppen.

Jag behöver fixa till mig inför Bloggminglet bland annat, så nu har jag äntligen bokat tid hos Jenny för slingor. Det blir inte lika ljust som tidigare men jag är trött på den mörka utväxten. Hela jag måste fixas faktiskt; ögonbrynsplock, manikyr, fransfärgning, ansiktsbehandling, BUS och så vidare. Har “bara” fokuserat på familj, jobb och träning och liksom glömt bort piffet.

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.