ANNONS:

Idag har jag varit utanför min komfortzon

Du känner kanske igen känslan när du vet att du måste göra något men inte gillar det. Lite lätt ångest inför något som andra kanske inte tycker är så farligt men för dig är det ett stort hinder och du måste ta sats för att orka hoppa över. Idag hände det mig!

Jag minns inte sist jag tankade bilen och dessutom gällde det vår senast inköpta bil. Sambon var på jobbet och skulle snart köra för att hämta våra twins. Jag skulle hämta vår största son och var tvungen att köra ett par mil. Då kom jag på att bensinlampan hade lyst sist. Sms:ar sambon och här är vår konversation:

tankabilen

Och vet du vad? Jag klarade det. Vilken känsla när man övervinner något man haft ångest för. 😉

För dig kanske det är nervöst att starta ett företag, våga hoppa av ett fast jobb eller vad det nu kan vara – för mig är det att tanka bilen. Eller var. 🙂

3 Comments

  1. Anni
    13 January 2016 / 17:29

    Haha, känner igen det där. Inte just tankningen i sig, men jag kan för mitt liv inte komma ihåg vilket oktan det är.

  2. Jannice
    14 January 2016 / 15:12

    På tal om att tanka… första gången jag någonsin tankade var jag 27 år! Jag jobbade extra inom hemtjänsten och behövde nyttja arbetsbilen. Jag vågade inte fråga nån på jobbet utan körde till en obemannad pump (eller vad det kallas =D ) och ringde pappa! Pappor kan man alltid lita på! =)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.