ANNONS:

Lomma, träning & cowboyfilm

lommaFoto: Det var så fin solnedgång i Lomma i eftermiddags!

Himla smidigt att ha möten och jobba ifrån Kajgatan 34 i Lomma då och då, speciellt för de kunder som kommer från Helsingborg. Gott cafékäk och gratis Wifi. Fast jag kommer att hyra kontorsplats i Malmö också ett par dagar per månad från och med i mars. Och så har jag kontorsplatsen på Green Room i Trelleborg.

Efter att ha hunnit sjösätta Hittabox och Proteinshake under julen smyger jag igång Mediaklar, Bloggagenturen och Bloggmingel den här veckan. I nästa vecka är det full fräs! 🙂

P.S. Hann träna efter mötet men borde ha ätit mer innan. Hade inte riktigt bra med energi. Ikväll ska jag slappa i soffan framför en bra cowboyfilm som heter Django Unchained. Vi började se den igår. Se den!!

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.