ANNONS:

Hitta boxar att prenumerera på hos Hittabox.se

hittaboxreklam

 

Jag tycker det är spännande med alla boxar som dyker upp – sådana man kan prenumerera på. Senaste tiden har det dykt upp så många nya att jag igår bestämde mig för att starta upp sajten Hittabox.se. När jag ändå är ledig typ. 😉

Tipsa gärna om fler bra boxar!

Ha en fin annandag! Efter min träning ska jag uppdatera med nya reor. 🙂

1 Comment

  1. 26 December 2015 / 16:56

    Måste det vara boxar i Sverige? 🙂 Mina vänner är annars helt förälskade i LootCrate, du kan beställa till Sverige och det finns massor med olika grejer du kan lägga till i boxen, perfekt för nördar typ :3

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.