ANNONS:

Min julstöks-status

julbak3

Den mjuka nötkakan är färdig och redo att tas upp från frysen dagen innan julafton.
julbak2

Paket har börjat samlas under granen.

julbak1

Jag har testat det nyttigare rocky roads-receptet och det blev bra. Väldigt mättande dessutom – inget man småäter. Saltet sätter det extra lilla piffet. Perfekt att bjuda på dina fitnessvänner i jul.

Idag siktar jag på att baka pepparkakor med barnen, risgrynsgröten är färdig om tjugo minuter och skinkan svalnar efter griljeringen. Två av barnen tjatar dessutom efter fler lussekatter – får se om jag ger med mig. 😉 Hade hellre bakat saffransmazariner eller något mer vuxet. Julgodis fixar vi måndag eller tisdag eftermiddag.

3 Comments

  1. 20 December 2015 / 19:11

    Du har verkligen kört all in 😀 Glad 4:e advent

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.