ANNONS:

Färgat håret guldblont med toning

fargaharet2 fargaharet1

Nu har jag färgat, eller mer rätt tonat, håret. Jag använde Wella Color Fresh toning i nyansen 8/03 Light Blonde Natural Gold. Först tvättade jag håret två gånger och innan jag masserade in toningen handdukstorkade jag håret noga. Toning var färdigblandad och det var lätt att applicera med handskar. Det gick bara åt en flaska så jag har en kvar om jag behöver upprepa behandlingen innan jag kommer till frisör.

Jag lät toningen sitta i maxtiden, det vill säga 20 minuter, för att få maximal effekt. Jag inbillar mig att toningen kommer att hålla längre då också eftersom det fastnar mer pigment som tar längre tid att tvätta bort.

fargaharet3

Det blev precis om jag förväntade mig. Kontrasten mellan utväxten och övriga håret blev mycket mindre markant.

Nu står jag ut med håret. 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.