ANNONS:

En härlig titt i backspegeln

vagaflyga

Jag har börjat titta på det senaste året för att få en uppfattning om vad jag ville göra, vad jag gjorde och vad jag vill utveckla mer under det kommande året. Jag tänker främst jobbmässigt även om allt hänger samman.

Kortfattat tänker jag så här:

– Testade på att vara medförfattare i boken Boosta din Business. Nu vet jag hur det funkar att skriva och jag vet hur bokförlag jobbar. Jag vill göra fler böcker och upptäckte att faktatext är min grej – för nu.

Bytte namn på mitt aktiebolag från Addect Group AB till Mediaklar AB. Det visade sig vara ett smart drag. Eftersom jag i nuläget bara jobbar med andra svenska bolag är det mycket bättre med ett svenskt namn som är tydligt…och klart. 🙂

– Började blogga strategiskt i Mediaklar-bloggen vilket gett mig bra content att dela och nätverka med. Och inte minst nya kunder!

– Jag startade äntligen Bloggagenturen.se som jag grunnat på ett tag. Vad jag vet den enda renodlade bloggagenturen i Sverige idag men jag är säker på att det kommer fler. Äntligen kan jag dela med mig av snart tio års erfarenhet av bloggande. I början tog jag alla uppdrag men idag tackar jag nej till en del uppdrag. Herregud, vad jag har testat olika typer av offerter och prisbilder.

– Hittade Anna så jag kunde starta upp Bloggmingel.se – ett businessnätverk med professionella bloggare (Bloggagenturens medlemmar premieras) och företag som vill nå ut i bloggar (t. ex. Mediaklars kunder).

– Kommit igång med bloggkurser.

– Hittade Marie som äger Utvecklingsbyrån Öresund och hoppas vi snart kan arbeta med ett gemensamt projekt av något slag. Det blir synergieffekter när vi diskuterar marknadsföring.

– Har också hittat Susanne som är coach och vi utvärderar just nu en eventuell produkt/tjänst.

Valde bort samarbetspartners det inte klickade 100% med. Jag vill ha rak kommunikation med människor som också vill ge. Jag är en person som ger andra människor plats och vill jobba med likasinnade. Nu är jag noga när jag väljer och vågar välja bort.

– Jag har jobbat väldigt strategiskt med att nischa mig inom blogg (företagsbloggande samt som bloggagentur) genom att tänka mer på media och synts i fler sammanhang. Nästa nisch jag vill etablera mig mer inom är ehandel.

– Har blivit skribent för Ehandelstips.se vilket känns mycket givande och kul.

– Har nätverkat och lärt känna många bra människor – det kan nog bli fler bra samarbeten.

– Under 2016 ska jag ta fram mer digitalt material och starta upp ett nytt intresseprojekt. Jag kommer att jobba mer i olika konstellationer med bra människor. Jag ska också bli bättre på att utvärdera min tid och bli ännu mer strategisk och taktisk.

– Den här bloggen är naven i allt och jag tror jag ska bli lite mer personlig igen. Det ligger i tiden – allt fler bloggare går tillbaka där de en gång började.

Tack för att du orkade läsa. 🙂 ♥

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.