ANNONS:

Ofrivilligt coachad :)

idag13

Jag jobbade hemifrån i förmiddags. Sedan åkte jag till min gamla kommun Vellinge…

idag10

..för att träffa Susanne Hylén som är diplomerad ICF Coach (snart certifierad också) och bl. a. marknadskommunikatör på Svenska Webbredaktörer (här är bloggkursen jag håller i för dem). Susanne är också medförfattare till en bok som kom i höstas. Vi hade en lång och givande affärslunch som med stor sannolikhet kommer att leda till bra samarbete. Och jag känner mig coachad. 😉
idag12

Efter en jobbig nattning blev det ett sent träningspass ikväll. Knappt jag kunde komma iväg.

idag11

Men jag klarade det och det är väldigt skönt så här efteråt. 🙂

2 Comments

  1. 10 December 2015 / 14:23

    Så duktig du är, själv tvingar man sig själv iväg till gymmet.

    • 10 December 2015 / 22:26

      Tackar! 🙂 Snart så saknar du det. 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.