ANNONS:

Miss på träningen och nya produkter i duschen

iduschen

Tanken var att jag skulle träna direkt på morgonen men jag fastnade med två webbsidor som jag vill ha klara den här veckan. Det fick bli lunchträning, men tyvärr glömde jag mina nya pulver. Haha, det låter något det! 😉 Jag menar Vitargo och BCAA. Jag ska nämligen ta det under träningen för att få maximal effekt. Tydligen har det blivit omodernt att ta protein efteråt. Snart är det kanske lika passé som banan efter träning. Hehe! Jag håller på att sätta mig in i detta…

Men nu ska jag in i duschen och då passar jag på att testa nya produkter från Yves Rocher som kommer från adventskalendern jag fick som pressutskick.

2 Comments

  1. 9 December 2015 / 12:53

    Ha ha, jag som alltid äter banan efteråt. Men sen åker jag direkt hem och äter lunch med mycket proteiner. Jag har just börjat på gym och tränar tre ggr i veckan (hela kroppen varje gång). Kompletterar dock lite med konditionsträning och lättare övningar hemma. Jag läste att du delar upp det nu och fokuserar på olika områden av kroppen. Hur ofta tränar du då? Tack förresten för inspirationen 🙂

    • 10 December 2015 / 22:28

      Jag försöker få till det 3-4 ggr per vecka men det är verkligen inte lätt med tre barn och nu på vinterhalvåret när alltid någon är sjuk. Vad kul att du blev inspirerad. 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.