ANNONS:

Julmarknad med familjen

julmarknad1

Julmarknaden var regnig i år, det var mindre folk och färre marknadsstånd. Det fanns ingen scen och halmkullen var borta (kanske bra med tanke på säkerheten –  mina barn fick inte leka där förra året då jag ansåg att risken att slå i huvudet på den hårda marken var för stor).

julmarknad2

Men det var en sak som förgyllde hela marknaden. 🙂 Swedbank Fastighetsförmedling  bjöd på glögg, lussekatter, Festis, pepparkakor och skumtomtar. Och så hade de en fiskedamm där barnen kunde fånga chokladkalendrar. Så trevligt för hela familjen och väldigt bra marknadsföring. Alla nöjda och glada.

julmarknad5

Benträning i förmiddags (som gick väldigt bra), kuliga tramsbilder med barnen, adventsfika och julmarknad genomsyrade min första advent. Vad har du hittat på idag?

Nu fortsätter jag och sambon med kesella i soffan samtidigt som vi ska se Solsidan. Så kul serie! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.