ANNONS:

Julklappar till sambon!

Jag har fått äran att välja ut mina julklappsfavoriter från Trendhim.se. Jag har valt temat “julklappar till sambon”, men för att inte snäva in för mycket på vad just min sambo gillar tänker jag mig att det ska passa andra killar också.

Det är faktiskt knappt en månad kvar till jul…

fluga

Första julklappstipset är en leopardmönstrad fluga. Med den här skulle min sambo kunna matcha mina leopard-detaljer. Jag tycker fluga är så mycket roligare än slips.

julklappstips2

Andra julklappstipset är en röd halsduk. Visst är det snyggt och kul med röda byxor på killar? Om din sambo inte vågar röda byxor så kanske en röd halsduk kan tilltala honom. Sätter definitivt piff på en annars gråsvart outfit. Och dessutom juligt med rött. 🙂

julklappstips3

Tredje och sista julklappstipset är en hatt! Här har jag valt en svart hatt. Ett alternativ till hatt är keps. Men vilket är snyggast? Det beror förstås på smak men också på vad din sambo ser snyggast ut i.

Vilken typ av julklapp brukar du ge sin sambo/man/pojkvän?

2 Comments

  1. 18 November 2015 / 22:45

    Bra tips! Alltid svårt att köpa till sambon tycker jag.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.