ANNONS:

Öresund Business Meeting med Fredrik Reinfeldt som talare

businessmeeting9

Trots att jag egentligen inte hinner kunde jag inte låta bli att besöka Öresund Business Meeting för att bli mer inspirerad av att se Öresund som en helhet och möjlighet. Jag bor ju väldigt nära Köpenhamn och det går direkttåg.

businessmeeting8

Jag hade min randiga klänning på mig.

businessmeeting7

Lyssnade på Karsten Deppert från E-commerce Park.

businessmeeting6

…och om elbilar samt miljötänk och design.

businessmeeting1

Träffade på Marie Nilsson som driver Utvecklingsbyrån Öresund. Ser fram emot kommande uppdrag tillsammans. Kolla förresten in hennes snygga ring.

businessmeeting5

Och sist men inte minst – Fredrik Reinfeldt. En fantastisk talare! Jag gillar människor som inte bara babblar på utan verkligen har något vettigt att säga.

businessmeeting4

Avslutade med mingel och ett nytt inbokat möte.

businessmeeting3

Tack till Öresund Business Meeting för ett otroligt fint arrangerat event. Ett av de bästa jag varit på! Det var bara en sak ni hade missat – att koppla det fysiska eventet till sociala medier. Ni hade ju så mycket bra att visa upp. Här finns min artikel om vad ni ska tänka på till nästa år som t. ex. att undervisa besökarna i vilken hashtag som ska användas vid delningar. 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.