ANNONS:

Senaste hälsosamma beställningen från Bodystore

bodystore

I samarbete med Bodystore tipsar jag om mina favoritprodukter. Mandelsmöret, vaniljpulvret, äpplemosen och Goodlife Caramel Coco har jag tipsat om i tidigare inlägg.

För att kunna testa lite nytt blev det också proteinchips (!) i tre olika smaker som jag tänker recensera till helgen och en adventsteförpackning som jag ska förbruka under december.

Nu saknas bara BCAA och Vitargo från Gymgrossisten. Träningen går toppen. Jag har kommit igång med styrketräningen – tränat 6 ggr på 12 dagar. Dags att dela upp kroppen och äta ännu mer protein. 🙂

6 Comments

 1. Maria
  11 November 2015 / 23:17

  Hälsosamt? Nja, kolla innehållsförteckningarna. Chips för mig är bara potatis, olja och salt. De där chipsen har massa märkliga ingridienser. Så även goolife och vitargo. Alla får så klart äta vad dom vill men jag gillar själv inte produkter med massa ingridienser som man inte ens vet vad det är. Jag beställer mkt från bodystore och dom har många produkter som är betydligt mer hälsosamma och utan massa tillsatser.

  • 11 November 2015 / 23:38

   Så märkliga ingredienser tycker jag inte dessa chips har. 🙂 Inte Vitargo heller. Det är i så fall Goodlife som tyvärr innehåller sötningsmedel, men i proportion med vad jag äter annars så tycker jag inte det är så farligt. Jag äter ju t.ex. inte så mycket korv, godis och liknande saker. Jag tror det är viktigt att se till helheten och balansen.

   • Maria
    13 November 2015 / 07:50

    Jag tycker det är märkligt med chips som har 20 ingridienser:
    Ingredienser, Cheddar & Sour Cream: Protein Blend (mjölkproteinisolat, vassleproteinisolat), torkad potatis, majsstärkelse, solrosolja (innehåller hög halt av oljesyra), cheddarost (mjölk, bakteriekultur, salt, enzymer), dehydrogenerat smör (grädde, salt), kärnmjölkspulver, lökpulver, fettfri torrmjölk, vitlökspulver, smörolja, vasslepulver, annattoextrakt (färgämne), paprikaextrakt (färgämne), gurkmeja (färgämne), citronsyra, salt, jästextrakt, kalciumkarbonat, aromer.

    Det jag menar är att jag tycker det är skit med produkter som lurar en att tro de är nyttiga. I mina ögon är det bättre att bara äta ekologiska vanliga chips med 3 ingridienser.

    • 15 November 2015 / 18:22

     Kan lugna dig med att de inte var goda! 🙂

 2. 12 November 2015 / 13:29

  Duktig du är med träningen 😉

  sv. Hittills känns det toppen 😉 men med lite träningsvärk idag 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.