ANNONS:

En ny höstdag

hostdag

Jag vågade inte träna igår så idag ska jag försöka klämma in lite styrketräning. Trodde nämligen jag skulle vara mer alert idag men icke. Ett barn som vaknade oväntat mycket i natt. Men då är det kanske just träning jag behöver för att bli pigg. Kan vara svårt att avgöra ibland vilket som är bäst – vila eller träning.

Läsaren Anna söker boots och stövlar utan klack. Ska ska kolla in det ikväll då jag är på språng idag, men om du känner till några snygga boots eller stövlar – lägg gärna in en länk till henne i en kommentar.

P.S. Jag har precis publicerat ett blogginlägg med 25 idéer när du inte kommer på vad du ska blogga om. Tipsen är särskilt anpassade för företagsbloggare men en del funkar riktigt bra på personliga bloggar också.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.