ANNONS:

Fåglarna anfaller & affärslunch i Trelleborg

dagensbild1

I morse kom en otroligt stor flock med fiskmåsar (?) när barnen skulle till förskolan. Jag trodde att det var en förvarning om att jorden snart skulle gå under, men det visade sig att sambon och barnen hade slängt ut lite gammalt bröd bara. Puh! 😉

Jobbade hemifrån på förmiddagen. Förberedde en ny, kul bloggkampanj via Bloggagenturen, publicerade ett nytt inlägg i Mediaklar-bloggen och fick nys om att Affärsresenären, en tidning som finns tillgängligt vid flyg och SJ Business, hade en sida med mina bloggtips. Kolla in sidan 69 här om du är nyfiken.

dagensbild2

Lunchen intogs på Manges Kök i Trelleborg. Affärslunchen som är ett samarbete mellan Green Room i Trelleborg och Nyföretagarcentrum Öresund har blivit jättepopulärt. Nästa gång kanske vi inte får plats i rummet. 🙂

dagensbild3

Trevligt att först äta lunch tillsammans och därefter…

dagensbild5

…är det dags för föreläsning. Idag en jätteintressant föreläsning om grisuppfödning och hur svenska grisar har det. Jag är glad att jag alltid väljer svenskt kött.

dagensbild4

Det fanns gottigheter till kaffet. Vad tror du att jag valde? 🙂

Tog några bilder hos H&M som jag lägger ut ikväll. För dig som är sugen på festkläder.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.