Havrepannkakor med jordgubbar & målsättning

havrepannkakorjordgubbar  havrepannkakorjordgubbar3

God morgon! Äter härliga havrepannkakor med jordgubbar och kanel! Jag är så glad att jag kom iväg på styrketräning igår och inte känner mig sämre igen – mer täppt i näsan, ont i halsen eller så. Jag hoppas verkligen att jag kan lyckas hålla mig frisk ett bra tag för jag har satt upp dessa mål som liksom ska bli klara de närmaste två månaderna och då är det en fördel att vara frisk, starkt och pigg:

– Styrketräning 3-4 ggr per vecka
– Börja julpynta nästa helg
– Detoxa mig från näsdroppar
– Lansera första bloggkursen för företag innan jul
– Anmäla mig till en kurs i vår som kan bilda en länk mellan min kemistutbildning och det jag gör nu 🙂
– Strukturera upp nästa bok och börja skriva
– Skapa minst två digitala produkter att sälja via Mediaklar
– Börja använda Periscope mer – så lätt att få tittare trots att jag bara lagt upp meningslösa live-sändningar än så länge. Sök på @kathes om du vill lägga till mig. Så ska jag se till att producera mer kvalitativt material. 😉
– Köra igång mitt hobbyprojekt julbak.se och börja lägga in recept.

Vad har du för mål?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.