ANNONS:

Min torsdag – möten, kläder, kört vilse & tåg

klader7

Förmiddagen jobbade jag hemifrån och fick en hel del gjort – skönt! På eftermiddagen lämnade jag barnen hos mina föräldrar för möte på Green Room i Trelleborg där ett nytt företag är på väg in. Spännande och givande att prata med andra företagare.

klader4

Jag ska testa att jobba från Green Rooms arbetsplatsavdelning. Kanske redan imorgon då jag ska vara kreativ och sy ihop tre olika bloggkampanjer samt förbereda en kurs i företagsbloggning.

klader2

Senare på eftermiddagen hade jag ett bra kundmöte. Kul att diskutera med människor som kan mycket om digital marknadsföring. Hann med att ta lite bilder på H&M innan mötet.

klader1

Den här klänningen, eller om det är en tunika, tyckte jag var fin. Hann dock inte testa den.

klader6

Närbild på mönstret.

klader3

Det fanns också en liten specialavdelning inför Halloween. Jag gillar kjolen!

klader5

På vägen till mina föräldrar höll jag på att köra vilse i Östra Grevie – trots att jag är uppvuxen där. 😉 Det är nya vägar som har tillkommit. Tåget kommer att stanna där från och med den 13 december. När jag var liten pratades det om att tåget snart ska komma. Och nu händer det plötsligt! The train is coming. 😉

2 Comments

  1. 30 October 2015 / 09:54

    Älskar mönstret på klänningen!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.