ANNONS:

Blocket Mode – ny sajt med begagnade märkeskläder

blocket mode

Blocket lanserar ny sajt – Blocket Mode. Vid första anblicken ser det ut som en ny, fräsch sajt men det är bara framsidan som ett skal. När jag klickar på annonserna kommer jag till vanliga produktsidor. Alla känner dock till Blocket så jag tror det är smart att vidareutveckla så här, dock måste produktsidorna ändras för att det ska bli attraktivt.

Framsidan ser dock trevlig ut och jag gillar att jag kan sortera efter märke, så jag ska testa att själv lägga in märkeskläder och -väskor.

Vad tycker du om sajten?

2 Comments

  1. 21 October 2015 / 08:41

    Härligt med en ny möjlighet att sälja kläder som annars bara hänger oanvända i garderoberna.
    Och Blocket är ju en känd aktör så det blir nog bra rulljans vilket gynnar många inklusive miljö och planet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.