ANNONS:

Baka kaka

cupcakes3

Fördelen med sockerkakssmet är att det går att göra sockerkaka som äldsta sonen ville ha…
cupcakes2

…äppelmuffins med kanel som jag och sambon ville ha…

cupcakes

….och cupcakes som 4-åringarna vill dekorera. Väldigt praktiskt! 🙂

Sidan med sockerkaksreceptet var utriven i kokboken men jag hittade det här receptet från Leila Lindhom som blev bra. Annars brukar jag inte få till hennes recept men detta funkade fint. Lustigt det där med recept – följer jag t. ex. Tinas recept lyckas jag alltid men när jag testar recept från Leila misslyckas jag.

Har du märkt av samma sak fast med andra receptmakare?

2 Comments

  1. Eva
    18 October 2015 / 14:28

    Jag blev så inspirerad av dig, så nu har jag bakat muffins till eftermiddagskaffet. Tack !!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.