ANNONS:

Spelat in & redigerat film

film2

OBS! Det är framskjutet – se längst ner i inlägget.

Idag har jag spelat in en film inför det virtuella lanseringspartyt av boken Boosta din Business imorgon kväll kl. 19. Hoppas du “kommer”? Jag kommer att vara där från kl 19. Här anmäler du dig så att du inte missar eventet.

Filmen skulle vara ca en minut lång så jag trodde det skulle bli en lätt match, trots att jag har väldigt dålig koll på det här med film. Jag spelar mest in småfilmer med barnen.

Jag försökte sminka över min begynnande förkylning (ja, igen!!!). Rotade fram min rosa selfiestick jag fått av mamma och började spela in. Vet ni hur svårt det är att prata en kort minut utan att säga fel eller staka sig? Det är typ omöjligt. 😉 Efter tjugo omtagningar gav jag upp och hottade till filmen med lite trevlig text med Movie Maker. Jag vågade inte gå in och klippa, men det får jag lära mig till nästa gång.

Och när är nästa gång? Jo, redan under måndagen… Det ska bli en film om företagande inför ett event i Malmö, men själva filmen ska läggas ut på deras webb. Fast jag vill att just den filmen ska kännas OK för jag ska kunna mingla efteråt på festen med hedern i behåll. 🙂

Men summa summarum tycker jag att det är jättebra att jag blir tvingad att spela in så att jag lär mig och kan hitta på mer skoj med filmning.

Uppdaterat!
Det virtuella partyt är framskjutet två veckor men vill du se min film finns den här.

4 Comments

 1. Carro
  12 October 2015 / 17:38

  Vad roligt det var att få se dig live!!!
  Jag har ju följt din blogg så länge och man får ju en “bild” hur du är och pratar:))
  Du var i.a.f jätte bra.

  • 12 October 2015 / 19:02

   Tack snälla! 🙂 Jag hoppas alla förstår min skånska. 😉

   • Carro
    12 October 2015 / 19:40

    Skånskan är inga problem:)
    Skrev lite otydligt, men jag menade att man har ju föreställt sig hur du är och pratar. Sen då att få se ” live” blir ju extra roligt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.