ANNONS:

Vilse i pannkakan – prisa GPS

jagidag4

Tanken var att jag skulle på företagsmingel kombinerat med lunch, men jag hittade inte dit. Jag sökte på restaurangen och använde GPS, men adressen stämde inte. Så störigt! En och en halvtimme missade jag i arbetstid. Det får mig att tänka på hur det var för mig, och säkert andra utan lokalsinne, innan GPS fanns tillgängligt.

Tack och lov för att GPS finns! Jag prisar GPS! För oftast funkar det ju faktiskt väldigt bra.

2 Comments

  1. 8 October 2015 / 22:28

    GPSen är verkligen en toppen uppfinning 🙂 Har också jätte dåligt lokalsinne så skulle inte klara mig utan sådan teknik

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.