ANNONS:

Stiltips till dig som ogillar färg och mönster

svart och blatt
Foto: Allt kommer från Boozt och här är direktlänkar; 1, 2, 3, 4 och 5.

Alla kan inte gilla att klä sig i sprakande färger och tokiga mönster, men det går att få in olika färger och mönster ändå för att göra outfiten mer intressant så att det händer något.

1. Matcha med andra mörka färger
Istället för att köra helsvart blir det intressantare att ta in mörkblått eller någon annan mörk färg som inte skiljer sig så mycket från svart.

2. Diskreta mönster
Och för att få in mönster som inte känns tokigt är kritstrecksrandigt ett mycket bra alternativ. Ett annat är diskret småprickigt.

3. Lek med olika strukturer
Ett tredje alternativ är att använda svart men med olika blanka och matta ytor; läder, siden, stickat, fuskpäls, sammet, mocka o.s.v..

Vilket är mest du –  massor med färg eller mer diskret?

P.S. Jag känner så här – måste jag välja? 🙂

2 Comments

  1. Maja
    8 October 2015 / 10:10

    Jag älskar färg men insåg i veckan att jag behöver uppdatera det svarta i min garderob och du hjälpte mig just helt oerhört! Tack!

    Förresten. Jag har ett skitbra tips till dig!
    Om man som jag, är tokig i märkesvaror och kvalitet, finns det en undersökningssite, där man gör undersökningar som man får betalt för i form av poäng som man sedan kan shoppa för. Allt från Kay Boyesen till KitchenAid produkter finns. Perfekt för såna som mig som inte riktigt har råd att köpa sånt annars. Prylarna man plockar ut blir alltså helt gratis! Jag hittade länken här. Där står all info man behöver veta. http://goo.gl/BepLJk

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.