ANNONS:

Boosta dina Business – äntligen bläddrat i boken

boostadinbusiness8

boostadinbusiness9

Nu har jag äntligen fått hem ett exemplar av boken Boosta din Business. Har inte läst alla kapitel än men redan kommit fram till att den är sprängfylld med marknadsföringstips.

Läste mitt eget kapitel igen och känner mig väldigt nöjd. Fick med det väsentliga så att företagare som läst min guide och mina tips ska kunna köra igång direkt med influencer marketing. Jag fokuserade på att skriva om hur företag kan nå ut i bloggar men principen är densamma oavsett kanal.

I nästa vecka är det bokevent i Malmö, närmare bestämt den 15 oktober kl. 16-18:30 på Midzone. Det är jag och fyra andra skånska medförfattare som håller i eventet här i Skåne. De andra förutom mig med Mediaklar och Bloggagenturen.se är Petra Ariton från Ariton Förlag som gett ut boken, kattexperten Susanne Hellman Holmström som driver kattproblem.se (vi har faktiskt träffats när jag drev Spinn och hon jobbade på Royal Canin), Linda Björck som driver Smartbizz och Viktoria Sjöberg som driver Emesuell Hair & Beauty. Vill du träffa mig och de andra på eventet? Här (Facebook) och här (Simple Signup) anmäler du dig! På plats säljs boken för 195 kr. Signerad förstås. 🙂

Har du inte möjlighet att komma finns boken att köpa här.

Recenserar du böcker inom business och marknadsföring? Hör av dig till mig på info@mediaklar.com så ser jag till att du får ett recensionsexemplar.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.