ANNONS:

Min Apple Watch är inkopplad

applewatch

Min iPhone var proppfull och jag kunde inte ladda ner en endaste liten app till. I eftermiddags har jag rensat och flyttat över allt till en iPhone 6 (övertog den från mamma som tyckte den blivit för gammal och därför har skaffat en iPhone 6s ;)).

Passade på att koppla in en Apple Watch i guldfärg och off-white. Den verkar kanon och det är kul när mobil och klocka matchar. Nu slipper jag att ha mobilen med mig överallt för att ha koll på framför allt mail, telefonsamtal och sms.

Kundtjänsten i eftermiddags var dock helt under kritik så jag får ha några timmars lördagsöppet imorgon.

4 Comments

  1. 3 October 2015 / 01:39

    Vad bra det verkar :))

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.