ANNONS:

Jag och en snygg bil fastnade på bild

pabild

Den här bilden är hämtad från Företagarnas hemsida med bilder från Misstagens Mästare i Malmö. Har ringat in mig för annars är jag ganska svår att upptäcka. Har på mig omlottklänningen som jag lovade att visa upp, och det är faktiskt den bästa bilden från den dagen. Måste ha klänningen snart igen och ta en något tydligare bild. 😉

Men det jag egentligen ville visa var den snygga bilen. Den är så långt ifrån vår Volvo-snart-veteranbil-som-går-igenom-besiktningen-varje-år-så-vi-kan-lika-gärna-behålla-den-ett-år-till. Det fanns en tävling på eventet och gissa hur besviken jag blev när jag upptäckte att bilen inte var vinsten. 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.