ANNONS:

En heldag i Helsingborg med föreläsning på E-commerce Park

e-commercepark2
I Helsingborg ligger E-commerce Park of Sweden som är Sveriges enda (?) e-handelsinkubator. Det var första gången jag besökte e-handelsmeckat och idag handlade det om hur man som e-handlare skapar förtroende på nätet. I min värld handlar allt om e-handel på ett eller annat sätt och jag diskuterar gärna e-handel. Ska definitivt dit på nästa träff också om det klaffar med min kalender.

e-commercepark3

Efteråt mötte jag upp min bästa kompis som numera jobbar i Helsingborg. Vi åt viltfärsbiffar på en pub.

e-commercepark1

Dagens naglar döper jag denna bild till. 😉 Jag hade precis gått på tåget och började känna mig åksjuk – som vanligt. Så det blev ingen läsning av Damernas.

Jag är rätt seg efter allt tåg- och bussåkande men själva dagen har varit inspirerande och kul! 🙂

2 Comments

  1. 28 September 2015 / 22:38

    Åh så snygga naglar, vad är det för lack du har använt? 🙂

    • 29 September 2015 / 23:23

      Tack, finns ett separat inlägg om det nu. 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.