Boosta din Business – boken har lanserats idag på bokmässan!

boosta din business bok
Fotot är lånat från Ariton förlag. Får mina Boosta din Business-exemplar i oktober men det vete sjutton om jag vill vänta så länge – jag tror jag beställer från Adlibris. 🙂 På måndag borde boken finnas i lager.

Idag har jag slappat i soffan och kurerat mig, men boken Boosta din Business har lanserats på bokmässan i Göteborg. Ska bli så skoj att se vad jag får för feedback på mitt kapitel om hur företag kan nå ut i bloggar, s.k. influencer marketing.

Nu blir det mer slapping här – en vilda västern-film med äldsta sonen som också varit krasslig hela veckan.

Trevlig lördagskväll!!

Inköpsställe: Boosta din Business finns att köpa här för 207 kr.

2 Comments

  1. Eva
    27 September 2015 / 19:42

    Mycket spännande. Grattis. Jag vill köpa ett exemplar av boken.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.